fbpx

dag 13

…var det full rulle. Jag jobbade hemifrån en stund på förmiddagen, gick ut med hunden och sen deltog jag i min arbetskamrats doktorsdisputation, jobbade lite till, for hem, pustade ut en halvtimme, bytte om till kvällsdress och for tillbaka till stan för att delta i hennes doktorsmiddag.

Det blev inte av att jag tog några foton under disputationen. Disputationer är annars öppna tillställningar, så man får publicera foton från dem. Annat lär det vara med middagen, då borde man ha folks tillstånd att sätta upp bilder, har jag fått veta. Men det kan ju inte skada nån om ni får en glimt av efterrätten…

017fda9e393bbd3cd582e92b0c308b0de0ec784bc7

Hursomhelst, det var en fin dag. En extra festlig dag också för mig personligen. Disputanden Linda Nyholm är inte ”bara” min arbetskamrat, hon är också den första av ”mina” magisterstuderande som disputerat, och det känns stort. Jag är fortfarande så tagen att jag inte riktigt hittar de rätta orden för att beskriva hur stort det var och hur… ja. Som sagt var.

0 reaktioner på ”dag 13”

  1. Så spännande med en doktorsdisputation!
    Förstår att du är tagen och stolt (?).
    Det verkar ha varit en riktigt bra dag!

  2. Tack Anna, det var en jättefin dag, och det känns idag att jag är extra trött fastän det inte blev särskilt sent… men det får det vara värt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *