fbpx

dag 98 – sommarlov!

Fyra dagar har gått utan att jag tittat in till bloggen, jag har varit alltför trött och upptagen av jobb. Men NU har jag sommarlov! Aaahh… 8 lediga veckor framför mig. Den 11.8 börjar jag jobba på nytt. Med mitt huvudsakliga jobb, alltså. Bisysslan som gyminstruktör kommer jag delvis att fortsätta med hela sommaren, men jag delar min timme med en annan instruktör, så jag behöver inte in till stan för den saken varje vecka. I juli behöver jag inte heller in till stan för att gå i terapi, jag ”får” vara ledig då terapeuten är ledig. Inkommande vecka har jag tre saker inbokade – tandläkare på måndag, borttagning av gelnaglar på tisdag och psykoterapi på onsdag. Inget av detta är ”måsten”, utan sånt som jag vill göra även om det känns lite trögt då jag helst bara skulle vara vid villan och inte fara nånstans.

Idag blåser nordanvinden som om den skulle ha betalt. Men i går kväll, då vi for ut, var det så här fint:

sommarlov

Nu ska jag sitta och sticka en stund, sen ska jag träna och gå i bastun och sen får vi se… Aaah.

0 reaktioner på ”dag 98 – sommarlov!”

  1. Det är mycket att bestyra med även på villan, men kul i alla fall. Igår oljade vi terrasserna både på villa och bastu med åtföljande rådderi med allt ”tavara” som ska flyttas undan. Det ska på plats i dag och sedan ska sommarblommorna få flytta upp på terrassen:)

    1. Det är nog säkrast, Kicki. Det blåser rätt friskt i dag också, men jag tycker att det verkar som att blåsten lugnar sig så småningom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *