fbpx

Inlägg 41. Utan laptop (nästan) inga inlägg

Inte hjälpte det mycket att jag härförleden formaterade om min laptop. Jo, den var fungerande och snabbare än förr så länge den bara innehöll windows grundprogram och lite till. Men trots att jag inte lagt in allt jag vill ha på den är det knappt så att jag kan använda den till att betala räkningar med, så slö är den. Och jag kommer mig inte för att blogga eller skriva långa mail när jag ska sitta och knacketiknacka på iPaden, eller ännu värre, på telefonen. Det lutar allt mer åt att jag ska köpa en ny dator, för att köpa ett externt tangentbord till paddan blir ändå inte samma sak.

Suck. Men annars är det bra, solen skiner och allt är väl.

0 reaktioner på ”Inlägg 41. Utan laptop (nästan) inga inlägg”

    1. Tack och tack detsamma, mumsen! Det tog en stund att komma in här på min nya dator, jag hade ju glömt mitt lösenord och måste skaffa ett nytt 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *