fbpx

inlägg 58. babyfilt på gång

…fast jag ska inte få barnbarn, vad jag vet 🙂 om nu nån trodde det. Jag gillar ju att handarbeta och sitter ofta minst en timme per dag och njuter av en stickning eller virkning i kombination med en ljudbok. Det betyder att jag producerar mycket fler alster än mina närmaste och jag har användning för. Jag har också spammat släkt och vänner med sockor så att det snart inte börjar finnas nån som inte fått minst ett par…

Då är det bra att det finns välgörenhetsprojekt man kan sticka och virka till. Idag började jag på en babyfilt. Jag skulle tro att det är minst 20 år, antagligen mer, sen jag virkade en babyfilt senast. Kanske 25? Jag minns inte riktigt vem som fick den. Det kan vara 27 år också.

IMG_1214

Filten ska jag skicka till Knappmakerskan, som samlar ihop stickade babykläder och filtar i lådor som sedan skickas till nyfödda flyktingbebisar. Så trevligt att någon kan ha glädje av mina alster <3

0 reaktioner på ”inlägg 58. babyfilt på gång”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *