fbpx

inlägg 63. gårdagens bild: clouds

Det blev inte av att jag fick in inlägget i går. Jag skulle fotografera moln när jag var ute på kvällspromenad, och det gjorde jag.

IMG_1241

Men jag hann inte få in dem i datorn innan telefonen slocknade för att den behövde laddas, och när jag försökte blogga från telefonen medan den var på laddning gick det inte, ”servern slutade svara”. Och inte hade den lust att flytta över bilderna till iCloud heller, fastän det är meningen att den ska göra det när den är ansluten till wifi.

Ibland blir jag sååååååååå irriterad då jag inte förstår om det är jag som gör fel då saker och ting inte funkar som jag vill, eller om det faktiskt är något som inte funkar. Typ.

Nåja, har man inte värre moln än så på sitt sinnes himmel är det lugnt, eller hur. Och gårdagen var så bra att det inte kändes som om det fanns moln alls, tills det där lilla bakslaget kom 🙂

M

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *