fbpx

inlägg 64. something green

Jaja, jag och min telefon. Jag vill ju fotografera med den! Kameran klarar inte av närbilder, och så intresserad är jag inte att jag vill skaffa någon ny. Så jag skulle ju ta ett foto av nånting grönt under promenaden med hunden idag, och ställde till för att fotografera granskott underifrån. Men nähä, då sa telefonen att den inte kan ta foton för att det inte finns utrymme. Det är ju meningen att fotona ska sparas i iCloud och inte i telefonen, FFS 🙁 Och så raderade jag säkert 10 bilder utan att det blev mera utrymme 🙁 dessutom slutade kameran att lyda, skärmen blev bara svart och det gick inte att klicka/föra vare sig hit eller dit 🙁

Och nu vill den inte koppla upp sig till wifi, den hittar tydligen inget nät fastän det visar hur tydlig signal som helst…

Grr. I brist på nytt grönt (som det verkligen dignar av där ute) lägger jag in en gammal bild med grönt.

IMG_0105

Lite misslyckad skugga där. Det är väl sånt jag borde bli mer och mer uppmärksam på om jag vill få till bättre foton.

0 reaktioner på ”inlägg 64. something green”

    1. Vah, vart försvann mitt svar? Alltså, jag svarade för flera dagar sen att jag inte vill köpa nån ny eftersom jag haft den här bara i ett år. Jag tror att det är jag som inte förstår mig… men det är förargligt att det ska vara så invecklat. I går kväll hittade jag ett apple-forum där jag skrev om mitt problem, hoppas på hjälp…

      1. Ah, nu har jag fått svar i forumet, jag har tydligen missförstått då jag trodde att man kunde spara foton enbart i iCloud utan att de också skulle sparas i telefonen. Det förklarar saken 🙁

  1. Det är inte alltid så lätt med telefoner. Bytte märke på min i vintras och det är först nu som jag börjar ha kontroll på diverse funktioner. Dock använder jag nog inte min telefons fulla potential, men ringa, texta, fota och internet duger mer än väl. Och så väckarklocka såklart 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *