fbpx

inventering

Ah, en helt vanlig torsdag, dvs. ledig dag för mig. Nu har jag börjat inventera, skriva listor och packa. Maken och jag far alltså till Playa del Inglés på måndag. Samma hotell som för två år sen, då vi gjorde vår första resa till Gran Canaria. Varför ändra på ett vinnande koncept?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min trotjänare, ryggsäcken som jag vann på lotteri för över 10 år sen, ska få följa med som handbagage. Den är bra att ha när man är framme också, och vill ta med grejor till stranden. Hotellet ligger ca 2 km från den stora playan. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I ytterfacket har jag kvinnogrejor som jag önskar att jag kunde slippa så småningom (suck, med min vanliga otur hinner vi väl bara dit så får jag mens, förra gången hann vi vara där två dagar innan det var dags), samt en liten burk med laktaskapslar, så att jag ska kunna äta saker som innehåller mjölkprodukter utan att få ont i magen. I övrigt ska jag så småningom fylla ryggsäcken med ”sånt jag vill göra under resan”, dvs. något att läsa, korsord, iPad, stickning (med bambustickor, så att jag får sticka på flyget).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min kära resväska. Den är i minsta laget, men… jag tycker så mycket om den. Om jag inte får grejorna att rymmas i den (och i makens resväska) vill jag ha en större som också är rosa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Inventering av toalettväskan. Som ni ser är jag ingen märkesfreak, allt från x-tra till Mary Kay ryms med. Jag kunde konstatera att jag glömt min opåbörjade solkräm i lägenheten i Vasa, tur att jag hinner hämta den än (jag har min rosa bikini där också, kom jag på). Shampoo, balsam och duschtvål ska införskaffas. Det är bra att ha en stor necessär *tummen upp*

Nu har jag lagt i tvättmaskinen så att vi ska få rena strumpor och underkläder att ta med. Så småningom ska jag börja inventera mitt lager av sommarkläder *happy*

 

0 reaktioner på ”inventering”

  1. Det skulle onekligen vara skönt att resa iväg nu och slippa det lite småsura vädret och föret här. Men så har vi ju två hundar som behöver oss här hemma också :).

    1. Jo, det fordras alltid att man har nån som tar hand om husdjuren, antingen nån i familjen eller något hundpensionat. Vi har tur som har familjemedlemmar som sköter om hunden och katterna, så det är inget problem. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *