fbpx

snart dags att packa

På min förra dator hade jag en packningslista. Eller, kanske det var två listor? En för korta resor, och en för lite längre resor.  Nu får jag börja fundera på vad jag ska ta med mig då vi ska till Gran Canaria.

Det krångligaste är skorna, tycker jag. De tar mycket plats. Har man problem med fötterna, som jag, behöver man ha bra skor, och flera par skor, för olika ändamål.

Jag har tänkt att jag tar ”länktossorna” på mig under resan. De går att ha på sig redan i Finland i april, och de är bra att ha om man vill promenera mycket. Sen vill jag också ha sandaler, minst ett par ”finskor” för kvällsbruk, skor för träning inomhus (hotellet har gym, yess!)… behöver jag fler än så? Kanske ett par lättare sneakers också.

Vilken tur att maken inte vill ha lika många par skor, så kan jag få lägga något skopar i hans resväska. Det är lite knepigt att man får ha 20 kg per person, i EN väska. Inte en gemensam stor väska med 30 kg bagage + en mindre väska med 10 kg. Får och får, man FÅR ju ha mera med sig om man betalar extra. Det vill jag inte, det känns onödigt. Då blir det så att mina skor + mina toalettsaker bestämmer vilka andra grejor som ryms med 🙂

Kläder, förstås. Och stickor, och garn. Och böcker. Nån veckotidning.

Och pengar, pass, ”pilletten” och phonen…

Vad vill du absolut ha med dig på resan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *