fbpx

några ord till om resan

I går tänkte jag snabbt skriva ett blogginlägg via telefonen, när vi satt och väntade på flyget. Men wordpress och telefonen ville inte samarbeta, så det blev en ofrivilligt bloggfri dag.

Bussen från hotellet till flygfältet gick kl. 17, så vi hade en stor del av dagen på oss. Det blev en STOR lunch på en restaurang nära playan (bilder kommer i ett senare inlägg).

IMG_0114
En lite suddig bild. Vi satt i skuggan (dessutom var det mulet) och kopplade av under eftermiddagen. Tyvärr lyckades jag ändå bränna mig i nacken när vi gick tillbaks till hotellet efter lunchen. Det var mulet och småregnade lite när vi gick dit, men solen hann titta fram innan vi var tillbaka, och det tyckte min nacke inte om…
IMG_0116
En suddig par-selfie från kvällen då vi var på tapasrestaurang. Vi var lite ”50 shades of pink” 😀
IMG_0115
Bildbevis på att jag faktiskt smakade på sån där pulpo-bläckfisk (de två bitarna närmast kameran). Jag skulle inte ha beställt en hel portion, men när de hade bläckfisk i vinägrettsås på hotellets buffé, så ville jag prova. Det var inte illa, men rätt gummiaktigt. Och lite läskigt med de där sugkopparna på ”fötterna”. Bara att tugga och svälja och se glad ut. 

3 reaktioner på ”några ord till om resan”

  1. Härligt med resa till Kanarieöarna! 🙂 åk till Teneriffa nästa gång, hehe 😉 Jag har också ätit såna bläckfiskbitar med stora sugkoppar kvar, är inte helt lätt att få i sig måste jag säga. Då har jag lättare för de där små minisquidsen som är några cm långa och som man äter hela. Allra godast är dock friterade squids med citron och majonnäs <3 Det kan man t.o.m lyckas lura i barn 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *