fbpx

utfyllnadsinlägg

…i väntan på inspiration till mera resebloggande kopierar jag ”dagens lista” av Tidstjuven.

Dagens humör: Utmärkt. Och det har hållit i sig hela dagen, trots snöslask, återvändande till Acadekvarnen och späckat program.

Dagens mående: magknip på morgonen (”oj nej, jag har väl inte blivit magsjuk efter resan”), men det gick lyckligtvis över. Mått lika bra som humöret efter att magknipet försvann.

Dagens borde: ha, jag ägnar mig inte åt borden *ähäkutti*

Dagens frisyr: förvånansvärt hyfsad efter promenad till jobbet (knappa 3 km i snöslask) med mössa på huvudet. Från 29 grader i förrgår till ca 0 grader i dag… suck.

Dagens smink: det vanliga. Underlagscreme, concealer, transparent puder, solpuder, ögonbrynspenna, mascara, läppenna, läppstift.

Dagens klädsel: blev dagens huvudbry. Jag hade liksom inte packat några jobbkläder, märkte jag. Det var inte läge för solklänning eller shorts (innehållet i kappsäcken). Det blev joggingkläder under promenaden till och från jobbet, och en tunika/klänning + strumpbyxor som ombyte i ryggsäcken. Inte för att kompetensen sitter i kläderna, jag kunde ha undervisat i löpartights och fleecetröja också om det hade knipit.

Dagens planer: sticka en stund, lägga mig tidigt. Jag ska stiga upp kl. 05 i morgon och fara till Hfors med pyjamaståget *ogillar detta*

Dagens materiella vill ha: int nå. Eller, tja, en elgitarr kunde vara kul att ha.

Dagens fundering: jag VILL fortsätta läsa spanska till hösten. Hoppas det låter sig göras.

Dagens beroende: choklad.

Dagens tråkigaste: snöslasket i morse.

Dagens längtan: jag vill tillbaks till Playa del Inglés, solen och värmen <3

Dagens superlängtan: att få vara vid villan och inte behöva komma i land förrän båten fryser fast i november…

Dagens tidning: Vasabladet, fast jag har inte läst den i dag.

Dagens låt: en bra spansk verbövning ”quiero estar contigo, vivir contigo, bailar contigo, tener contigo una noche loca…”

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *