fbpx

suck

…att det tydligen har varit krångel med bloggen.fi igen. Undrar om man borde ha flera parallellbloggar, för att inte tappa bort det man skrivit (igen)?

Jag tycker faktiskt att det är synd att det var så mycket som försvann med den gamla bloggen 🙁 även om jag vet att det inte hjälper att gnälla.

0 reaktioner på ”suck”

 1. Nå, jag försökte med Exportera… fick en fil till datorn, men när jag ska importera den till min andra, mycket lite använda blogg, känns det som att inget händer. Jag undrar hur många timmar man ska bereda sig på att det kan ta? Det känns lite som att ”hjulet snurrar, men hamstern är död” 🙂 för snurrar gör det…

 2. Jag importerade till wordpress.com och fick ganska snabbt ett svar att det kunde ta upp till 24 timmar. Efter ca en halv timme fick jag i alla fall mail att allt var klart.

  1. Aha, då förstår jag att jag egentligen borde vänta med att göra det tills jag har tillgång till en bättre internetförbindelse. Jag har inte fått något svar alls, den bara snurrar på. Till råga på allt var jag i misstag och klickade på krysset då den snurrat i ca 4 timmar, så jag vet inte om hela proceduren började om igen efter det eller om laddningen fortsatte där den stannat av…

 3. Vad tråkigt! Jag skrev en gång i tiden på bloggen.fi. Så ändrades systemet, vilket jag inte tyckte om. Jag slutade helt enkelt skriva på bloggen.fi. Till sista försvann allt som jag skrivit – som till en början fanns på ”gammal.bloggen.fi”. Det var inga litterära mästerverk, men jag är ledsen att de försvann. Bloggen är en bra dagbok.

  1. Jag är också ledsen att mina inlägg försvann, Kristina, fastän de inte var så märkvärdiga. I synnerhet allt jag skrivit om minnen av min barndom och ungdom. Som jag t.o.m. blev tillfrågad i radio om ifall jag tänkt publicera. Vissa saker, men långt ifrån alla, har jag sparat på usb-minne. Och inte kom jag mig för att printa ut dem för att ge till barnen som gåva, som jag också tänkt på. Minnena borde ju finnas kvar, men de nedskrivna berättelserna i sin dåvarande formulering och med gamla foton som illustrationer… det är jobbigt att göra om det. Och jag ville ju inte göra det till en riktig bok, då kommer Kraven in, jag ville att det skulle vara fritt och personligt, precis som jag tycker att en bloggdagbok ska vara (för mig).

   1. Ja, och jag tyckte också bättre om det gamla, enklare systemet. Med färre tekniska möjligheter, men det var mycket enklare att starta en blogg och skriva då.

 4. Jag har kopierat allt från början i word-dokument, men där finns ju inga värdefulla kommentarer med. Det skulle inte vara roligt om det försvann, så en kopia på annan portal är en bra säkerhet.

  1. Vissa saker har jag kopierat i word-dokument, Kicki, men under årens lopp har det blivit en bråkdel, tyvärr. Från början kopierade jag alla inlägg, men den ivern tog fort slut. Och ofta är ju som du säger kommentarerna värdefulla och berikande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *