fbpx

”toisen romu on toisen aarre”

Brukar man använda det uttrycket på svenska? ”Den enas skrot är den andras skatt”?

Hursomhelst, det är skojigt med internet. Och bloggar. Och människor. Och vilka vägar det ena och det andra kan ta. Jannike läste min kommentar på Sabinas blogg om att jag hade slängt ut svärföräldrarnas kristallkrona. Och så bad hon att få köpa den!

Naturligtvis fick hon det. Så det kan gå 🙂 I dag träffades vi i Vasa och kristallkronan bytte ägare. Alla nöjda!

IMG_1836
En darrig snapshot som jag tog av lampan i förrgår. Den fick komma in i värmen (efter att ha varit förvisad till ett uthus) för att bli fotograferad. I bakgrunden ser ni fönstret som jag kan titta ut genom när jag sitter vid mitt skrivbord, med porslinsblomman hängande ovanför och bl.a. såna där skrangliga sprätt-iväg-blommor på fönsterbrädet 🙂 Till höger om skrivbordet står min hylla med facklitteratur. 

Kanske jag rent av får sätta till en ny kategori ”inredning” nu 🙂 Hoppas bara inte att nån börjar vänta sig ”regelrätta” inredningsinlägg av mig…

 

0 reaktioner på ””toisen romu on toisen aarre””

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *