fbpx

aktiv dag

Om det var en intensiv dag i går, så har det i sanning varit en aktiv dag idag. Jag deltog i en zumba- och sambadag i Vasa. Det har varit väldigt givande, men visst känns det både i kroppen och i knoppen i kväll. Framför allt känns det bra, men naturligtvis också en viss trötthet.

Skärmavbild 2016-04-09 kl. 19.34.02

Först var det en Zumba Gold Master Class. Zumba Gold betyder att koreografierna och ansträngningsnivån inte är så hög. Men, visst var det rätt bra fart på den timmen också. Jag har inte varit på Zumba Gold särskilt många gånger, kanske två eller tre gånger tidigare? Master Class betyder att det är en erkänt skicklig instruktör som håller passet, och att det är öppet för allmänheten. Den här gången fanns det bara plats för 30 deltagare, eftersom salen är så liten. Vi var i dansskolan Rollings utrymmen i Vasa.

Sen hade vi Zumba Jam, som är fortbildning för zumbainstruktörer, där man lär sig nya koreografier, får tips och inspiration och har möjlighet att bekanta sig med och bilda nätverk med andra instruktörer. Efter Jam-sessionen hade vi Zumba Fitness Master Class, och som avslutning på dagen en samba workshop.

Instruktören var Paula Mendes, som är hemma från Brasilien, men bor i Sverige.

IMG_1860
Paula och jag efter att alla timmar var avklarade 🙂

Jag deltar gärna i Paulas jam sessions igen, den här dagen lever jag länge på <3

 

2 reaktioner på ”aktiv dag”

  1. Svettig läsning! 🙂 Zumba gold är en utmaning för mig, men jag är glad att jag klarar ens det nuförtiden,utan att falla i den stora fibrotröttheten efteråt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *