fbpx

hoppsan

Dit for mitt blogg100-försök, nu har jag missat två dagar. 40 dagar i rad klarade jag av det i år 🙂 men, jag kan ju försöka förlänga tiden med två dagar i stället och avsluta den 10.6. Vi får se hur det blir.

I söndags glömde jag helt enkelt att blogga, jag var så inställd på Resan och packandet. I går skulle jag för all del ha hunnit blogga, men jag kom mig inte för.

Hursomhelst, nu är vi framme i Playa del Inglés och allt har gått bra. Men jag är trött och seg i dag. Det känns fint att ta dagen som den kommer och inte planera in så mycket.

13007195_10154065390873058_8651051428111385162_n
Jag köpte en dagstidning för att få testa mina kunskaper. Jag förstår en hel del, faktiskt. Men usch vad svårt det är att prata spanska. Jag har väl varit för trött också. Några få meningar har det blivit. Annars har det tyvärr gått till så att det tar så länge för mig att få ihop en mening, att den jag talar med hjälpsamt går över till knackig engelska, och då blir det så att jag svarar på engelska eftersom det är så mycket lättare… fastän jag sen efteråt kommer på hur jag skulle ha sagt på spanska. Hursomhelst märker jag att jag förstår mycket mera nu än för två år sen då vi var här, och det känns bra!

2 reaktioner på ”hoppsan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *