fbpx

aktiv dag

Av någon anledning blev jag närapå hyperaktiv idag (för att vara sega jag, alltså). Jag jobbade flitigt och hann dessutom utan bekymmer åtgärda allt utom en sak på borde-listan. Otroligt. Det var säkert effektivt att blogga om den 🙂

Jag vill gärna puffa för evenemanget jag anmälde mig till. Det är inte så att jag tänker skaffa ännu en (motions)hobby, men jag tycker om att prova på än det ena, än det andra. Det jag anmälde mig till är Piloxing of hope i Malax. Instruktör är Ann Franzén. Ann och jag har gått både BODYPUMP- och spinninginstruktörskurser tillsammans. Piloxing har jag bara prövat på en gång tidigare, och då var det ”vanlig Piloxing”, inte Piloxing barre, som jag nu också ska få pröva på. Piloxing barre grundar sig på Pilates, boxning och balett – en intressant kombination, eller hur! Man ska använda en balettstång och göra rörelser mot den.

Jag ser fram emot evenemanget, anmäl dig gärna du också om du är intresserad av olika motionsformer och inte har alltför långt till Malax!

0 reaktioner på ”aktiv dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *