fbpx

dag 18

…dvs. i går fortsatte rumban kring det här med krocken. Men först gjorde jag bort mig lite igen. Jag hade totalmissat att jag skulle till psykoterapeuten kl 9. Min FPA-stödda psykoterapi är avslutad 28.2, så jag är typ ”frisk” nu och ska klara mig själv, men jag ska få gå fem gånger till under våren, då under benämningen ”arbetshandledning”. Och jag var så inställd på att besök 1/5 skulle gå av stapeln först om en vecka. Jag t.o.m. tänkte på det på tisdag – att jag kanske borde ha ringt henne och frågat om jag får komma redan denna vecka, eftersom jag var så uppochner efter krocken, men så tänkte jag ”det är ju faktiskt meningen att jag ska klara mig själv så småningom” och tog inte kontakt.

I stället var det hon som tog kontakt i går morse och undrade om jag var på kommande… jag brukar vara ute i god tid, så hon blev fundersam. Ujuj. Tror jag aldrig har klätt på mig och kommit mig iväg så snabbt. Ändå körde jag försiktigt 🙂

Jag tog bilen fastän det tar bara ca 10 min att promenera dit, eftersom jag skulle till bilverkstan på skadegranskning efteråt. Det var bra att få tala med terapeuten, även om besöket blev lite kortare än vanligt.

Skadegranskaren fotograferade bilen och gjorde sina anteckningar. I bästa fall får han klartecken från försäkringsbolaget idag, så att han kan beställa delarna och så får jag föra bilen till verkstan nästa vecka när delarna har kommit. Men, suck, jag har tid till besiktning på tisdag – så jag frågade honom hur jag ska göra med den. Han trodde att bilen ska gå att besikta trots skadorna, men föreslog att jag för säkerhets skull skulle köra via besiktningsstationen och fråga. Det blev så att jag ska komma på tisdag, och ifall något ska åtgärdas efter den kan ju verkstan åtgärda den saken när de ändå har min bil där. Besiktningsperioden tar nämligen slut 31.3, så jag hade inte så mycket spelrum.

Håhåjaja. Sen var jag ännu till Beauty Bay för att få två gelnaglar reparerade innan jag packade ihop och for hem. Det var obehagligt att köra, jag hade verkligen nerverna utanpå, så fort någon bil närmade sig från höger for hjärtat i halsgropen.

Men för att tala om något trevligare – apropå det där med naglar, om du befinner dig i Vasatrakten kan du fram till slutet av maj få gelnaglar med fransk manikyr gratis gjorda av Alexey Kriventsov, som är praktikant på Beauty Bay och så småningom kommer att ha egen ”nagelmottagning” där. Mina naglar är gjorda av Linda Jakobsson-Kriventsova, som också gör tatueringar.

01b8514b314433093dcdda5089945e6ffa20e2002b

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *