fbpx

gardiner

I dag fortsätter städandet. Hittills har jag hunnit med hallen och, ska vi säga, hälften eller i alla fall en del av vardagsrummet. Jag har slängt ut julgranen, plockat bort de fyra tomtarna och fem änglarna som var det enda ”extra” som var framme, tagit ner julgardinerna och en… ljushållare, eller vad man nu ska kalla det, som jag hade hängt i fönstret på terrassdörren. Fönstren är torkade och golvet dammsuget, men jag har inte dammsugit möblerna än, inte heller tvättat golvet eller satt upp vardagsgardiner.

Eftersom jag inte är så inredningsintresserad och inte heller har så gott minne för detaljer, är det ofta rätt spännande att inventera och se vad vi har. – Jaså, sydde jag så här många rosa gardinkappor i fjol, t.ex.

Kaffepausen slut, dags att fortsätta! 01afc34894c8fcb830be316e6bea590a433d38ae81

0 reaktioner på ”gardiner”

  1. Rosa ger en vårig känsla, så det blir nog bra. Jag har inte bytt gardiner ännu, för de är inte så juliga, utan det får bli på sportlovet i stället.

  2. snygg färg på gardinerna (rosa) 🙂 här lämnar granen in ännu en vecka, till min stora förvåning ville inte mannen i huset slänga ut den då den är så vacker just nu när den har massor med nya granskott från ” topp till tå” o de flesta är ca 6 cm långa…helt otroligt. den står inte mitt i ett fönster heller utan mera på sidan om så den ”stör” ingen 🙂

    1. Tack! Granen kunde gott ha varit inne en vecka till här också, Gilla, men jag antar att jag kommer att vara tröttare nästa helg, då arbetsveckan blir rätt intensiv så jag tyckte att det passade bra att ta itu med städandet den här veckan.

  3. Rosa är inte min färg heller,men till min egen överraskning köpte jag rosa-vita sanktpaulor(skrivs det så?) och ett rosa ljus till köksfönstret häromdagen. Lite vårfeelis kanske? 🙂

  4. Jag får visst förtydliga mig lite, Måsa-mållon, rosa ÄR min färg men jag mindes inte att jag sytt så där många gardinkappor 🙂 det blev t.o.m. en över, men jag har inte bytt gardiner i pojkarnas rum för de hade inga specifika julgardiner i år så jag ska kolla om nån av dem vill ha den sen. Jag tror att de där blommorna heter Saint Paulia, men jag är inte 100 % säker. Förr hade jag massor av dem, säkert 30 st, numera inte en enda… det är bara de segaste krukväxterna som överlevt hos oss de senaste 20 åren… men de är fina! Jag funderade häromdagen på om jag skulle köpa en hemtrevnad, det var länge sen jag hade nån sån senast. Vi får se hur det blir!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *